Gambar Company - Shenzhen ktc Technology Group
Shenzhen ktc Technology Group (hereinafter diarani minangka "ktc"), didegaké ing taun 1995 lan kantor pusaté ing Shenzhen, spesialisasi ing Manufaktur saka panel warata produk terminal tampilan. Iku salah siji saka manufaktur wiwitan saka alat LCD, TV LCD, terminal LCD komersial lan terminal LCD medical ing China.
Saiki, ing Group wis luwih saka 6,000 karyawan, lan taman industri Manufaktur cerdas ing Shenzhen lan Huizhou, kanthi wiyaripun lantai reged 400,000㎡. Group utamané dumadi saka Shenzhen ktc Technology Co., Ltd., Shenzhen ktc Commercial Tampilan Technology Co., Ltd., Shenzhen ktc Intelligent Technology Co., Ltd., Shenzhen ktc Medical Solutions Co., Ltd., Huizhou ktc Technology Co. , Ltd., Hong Kong ktc Technology Co., Ltd., etc.
Tansah adhering kanggo konsep bisnis "Ngleksanakake Management Integritas, lan Fokus Quality lan Service", ktc wis setya nyediakake produk kualitas lan porsi pelanggan karo standar dhuwur. Iku strengthens sistem kualitas lan lingkungan Proteksi, lan wis ditetepake sistem manajemen-kelas kapisan. Ktc wis certified ing SGS ISO9001: 2015 sistem manajemen kualitas, ing SGS ISO14001: 2015 sistem manajemen lingkungan, ing SGS ANSI / ESD S20.20-2014 discharge elektrostatik standar, Code Industry Elektronik of Conduct (EICC), integrasi saka informatization lan sistem Manajemen industrialization, etc.
Products saka ktc Group wis liwati akeh sertifikasi domestik lan jaban rangkah kayata CCC, TCO03, CE, CB, FCC, UL, SASO, TUV, RoHS, Energy Star, lan CECP. Uga, ktc Highly angka Manajemen internal lan wis ditetepake swara PDM, ERP, CRM, SCM lan Manajemen Liyane sistem.
Minangka perusahaan nasional hi-tech lan R technical terakreditasi & D tengah ing Shenzhen, ktc wis kawangun swara R & sistem D - ktc Pusat Teknologi, liwat liwat rong puluh tahun investasi lan pembangunan dadi. tengah iki undertakes misi kanggo inti lan ngarep-mburi riset teknologi lan pangembangan, produk anyar lan upgrade industri. Sawijining R & D arsitektur kasusun saka Structural, Listrik, Software, Optik, Teknologi lan Product Departemen lan Testing & Experimental Center, kang wis atusan profesional R & D engineers lan elites saka industri terminal tampilan flat panel. Saben departemen R & D ing Pusat Teknologi diutus karo tugas pamilike, nindakake pembangunan bareng karo sistem manajemen pembangunan bareng majeng (sistem PDM), lan nglacak gaya pangembangan teknologi industri. kemampuan Alexa R & D tingkat lan kualitas pengawasan sing antarane paling apik ing industri.
Ngrawat wong sing wutah lan pangembangan saben pegawe, ktc wis digawe prestasi pinunjul ing input ibukutha kanggo latihan talent trampil, lan ing panyiapan saka Teknisi trampil mekanisme Manajemen nyurung, lll .; iku terus-terusan nambah pambangunan tim bakat lan ndadekake efforts gedhe kanggo narik kawigaten lan olahraga personel liyane trampil, personel dhuwur-kaliber lan ahli. Liwat ktc University, program mentorship pegawe anyar, program backbones anyar, kathok dowo internal, kapentingan klompok, latihan external lan program latihan liyane, ktc mbantu karyawan éling planning Karir lan poto-asil dandan, nyengkuyung pengabdian profesional, kamajuan skill, lan inovasi lan kreatifitas. Ktc diurmati ing "Craftsman Training Model Company in Shenzhen" lan "nduwèni biji pinunjul Enterprise in Panetep Sosial".
Wiwit ktc ngetik lapangan alat PC ing taun 1990-an awal, wis nggawe efforts gampang nglokro ing nguber saka kualitas dhuwur liwat Manajemen perusahaan efisien, panulisan kepileh lan layanan pribadi, nuduhake daya saing gedhe ing lapangan tampilan flat panel pinter. Company wis kasil diajeni minangka "Top 100 Elektronik Informasi Enterprises in China", "2008 Forbes CHINA 200 UP-lan-comers", "China kang Top 10 Warna TV Export Company", "Top 500 Private Manufacturing Enterprises in China", " Top 100 Manufacturing Enterprises in Guangdong "," Top 100 Industrial Enterprises in Shenzhen "," Top 100 Independent Enterprises Innovation ing Shenzhen "," Best Potongan Suppliers saka Commercial Equipment LCD ", lan sapiturute, kang wis digawa efek sosial apik lan pengaruh.
produk pinter ktc kang didol kanggo negara lan wilayah ing Amérika Kidul, Amérika Lor, Eropah, Afrika, Australia, lan Asia. Company wis ditetepake jaringan sales stabil lan maintained kerja sama sing apik karo Enterprises kesuwur domestik lan internasional. Swara taun iki, ktc wis palsu sistem lengkap lan swara saka domestik lan jaban rangkah sawise-sales.
Minangka tampilan flat panel lumebu jaman basis jaringan digital, cerdas lan anyar, ktc ngembangaken kanggo TV pinter, layar medical, layar komersial lan kothak liwat inovasi dadi, breakthroughs teknologi inti, lan dumduman layanan lan pangaturan dhewe. Iku wis dadi salah siji saka 100 Top Elektronik Informasi Enterprises in China. Kanthi sistem R & D bebas lan kaluwihan teknologi, Company wis akreditasi minangka perusahaan nasional hi-tech lan R kotamadya & D tengah ing Shenzhen. Iku uga aktif ing njajahi model bisnis anyar lan nggawe panjaluk anyar. Adhedhasar produk lan layanan dibedakno lan selaras, iku ngupaya mbukak nganti prospek anyar kanggo wutah sales lan kanggo mbangun lan saya nambah sistem Manufaktur lan kulawarga prodhuk cerdas, mangkono kanggo lay madegé kanggo pangembangan perusahaan anteng.
Nggolek menyang mangsa, ktc bakal, karo gambar anyar lan adhering kanggo konsep layanan saka "Pelanggan First lan Nggawe Affection", terus-terusan nambah kemampuan ing pembangunan inovatif, lan netepake lan nambah sistem Manufaktur cerdas sawijining, mangkono kanggo nyedhiyani pelanggan karo dhuwur -quality tampilan produk pinter lan solusi. Kanthi konsep "Teknologi Ngapikake Kita urip", perusahaan wis bebarengan menyang ukuran luwih gedhe lan tingkat sing luwih dhuwur, endeavoring dadi profesional Produsèn donya kelas produk tampilan flat panel pinter.