Контакт - Шенжен KTC технологија група
Одделенски информации за контакт
LED телевизор
Sales Dept.
Business Introduction: TV sales in domestic and overseas market
Лице за контакт: јасмин
Директна линија: + 86-755-33615531
Mobile: +86-18665827319
WeChat: 18665827319
Е-пошта: jasminelee@ktc.cn
комерцијални дисплеи
Domestic Market Dept.
Business Introduction: Commercial display OEM for domestic customers, including digital signage, industrial monitor, splicing unit, LCD electronic whiteboard and more.
Contact Person: Qin Xudong
Direct Line: +86-755-33112883
Mobile: +86-13823552934
Е-пошта: qxd@ktc.cn
Задокеански пазар Одд (I дел)
Бизнис Вовед: Комерцијална продажба екранот во странство на пазарот, вклучувајќи и дигитална signage, индустриски монитор, спојување единица, LCD електронски таблата и многу повеќе.
Лице за контакт: Jocelyn Ма
Директна линија: + 86-755-33113629
Мобилен: + 86-13480934343
Skype: Jocelyn-123
WeChat: 1121700898
Е-пошта: maxl@ktc.cn
Задокеански пазар Одд (II дел)
Бизнис Вовед: Продажбата на екранот во глобалниот пазар
Лице за контакт: Anson
Директна линија: + 86-755-33688168
Мобилен: + 86-13631652039
Skype: ansonxiongh
WeChat: 13631652039
Е-пошта: xiongh@ktc.cn
медицински Покажува
Domestic Market Dept.
Business Introduction: Sales of medical display products in domestic market
Contact Person: Jerry Dong
Direct Line: +86-755-32902993
Mobile: +86-18665853241
Е-пошта: dongc@ktc.cn
Задокеански пазар Одд
Бизнис Вовед: продажба на медицински дисплеј производи во странство пазар
Лице за контакт: Евијан Јанг
Директна линија: + 86-755-33263992
Мобилен: + 86-18408244928
Е-пошта: yzw@ktc.cn
По продажба на услуги
Одделот Гаранција ТВ
Warranty Director: Miss Gao
Tel: +86-752-7163262
Complaints Commissioner: Mr. Deng
Tel: +86-752-7163264
Clerk for Defective Returning Units: Mr. Xiao
Tel: +86-752-33615762
Service & Support: Mr. Gong
Tel: +86-752-7163256
Одделот Гаранција монитор
Warranty Director: Mr. Li
Tel: +86-755-33615453
Complaints Commissioner: Miss Guo
Tel: +86-755-33112817
Clerk for Defective Returning Units: Mr. Cao
Tel: +86-755-33615757
Technical support: Mr. Huang/Mr. Chang
Tel: +86-755-33615404/33688180
Одделот комерцијални производ дисплеј гаранција
Complaints Commissioner: Miss Wu
Tel: +86-755-33615103
Clerk for Defective Returning Units: Mr. Chen
Tel: +86-755-36518445
логистички услуги
логистика департментот
Contact person: Miss Han
Tel: +86-755-33615067  E-mail: hanxx@ktc.cn
Шенжен KTC технологија група (Шенжен KTC технологија копродукции, Ltd)
Тел: + 86-755-33610000 33615555 33606666
Факс: + 86-755-33615999
Address: No.4023 Wuhe Road, Bantian Subdistrict, Longgang District, Shenzhen
Поштенски код: 518.129
Шенжен KTC Комерцијални дисплеј технологија копродукции, ООД
Тел: + 86-755-33606666
Факс: + 86-755-33615999
Address: No.4023 Wuhe Road, Bantian Subdistrict, Longgang District, Shenzhen
Поштенски код: 518.129
Шенжен KTC Медицински решенија Co, Ltd.
Тел: + 86-755-36882388
Факс: + 86-755-33030998
Адреса: Е единица, 12-ти кат, Блок А, зграда 6, наука и технологија парк на Baoneng, Qingxiang патот, Окружниот Longhua, Шенжен, Гуангдонг, Кина
Поштенски код: 518.129
Huizhou KTC технологија копродукции, ООД
Тел: + 86-752-7163888 7163000
Факс: + 86-752-7163266
Адреса: 38 Guangtai патот, Huinan High-Tech парк, Окружниот Huicheng, Huizhou, Гуангдонг, Кина
Поштенски код: 516.025