Profili i Kompanisë - Shenzhen KTC Technology Group
Shenzhen KTC Technology Group (në tekstin e mëtejmë "KTK"), themeluar në vitin 1995 dhe me seli në Shenzhen, e specializuar në prodhimin e panel banesë produkteve të terminalit ekranit. Kjo është një nga prodhuesit më të hershme e monitoron LCD, TV LCD, terminalet LCD komerciale dhe terminaleve LCD mjekësore në Kinë.
Aktualisht, Grupi ka më shumë se 6.000 të punësuar, dhe inteligjente parqet industrinë e prodhimit në Shenzhen dhe Huizhou, me një sipërfaqe bruto kati i 400,000㎡. Grupi kryesisht përbëhet nga Shenzhen Teknologjia Co, Ltd KTC, Shenzhen KTC Commercial Display Teknologjia Co, Ltd, Shenzhen KTC Inteligjente Teknologjia Co, Ltd, Shenzhen KTC Medical Solutions Co, Ltd, Huizhou KTC Teknologjia Co , Ltd, Hong Kong KTC Teknologjia Co, Ltd, etj
Gjithmonë respektimi konceptin e biznesit të "zbatimin e menaxhimit të Integritetit, dhe të përqëndrohet në cilësinë e shërbimit", KTC është e angazhuar për ofrimin e produkteve të kualitetit të lartë dhe të shërbyer klientëve me standarde më të larta. Ajo forcon sistemin e cilësisë dhe mbrojtjen e mjedisit, dhe ka vendosur sistemet e menaxhimit të klasit të parë. KTC është certifikuar nën SGS ISO9001: 2015 sistemit të menaxhimit të cilësisë, SGS ISO14001: 2015 sistemit të menaxhimit të mjedisit, standarde SGS ANSI / ESD S20.20-2014 shkarkimit elektrostatik, Kodin e elektronike Industrisë e Sjelljes (EICC), integrimi i Informatizimi dhe sistemet e menaxhimit të industrializimit, etj
Produktet e KTC grupit kanë kaluar çertifikatat e shumta vendas dhe të huaj të tilla si CCC, TCO03, CE, CB, FCC, UL, Sasho, TUV, RoHS, Energy Star, dhe CECP. Gjithashtu, KTC vlerëson shumë e menaxhimit të brendshëm dhe ka krijuar PDM, ERP, CRM, SCM dhe menaxhimit MES sistemeve të shëndosha.
Si një ndërmarrje kombëtare hi-tech dhe një teknik R akredituar & D qendër në Shenzhen, KTC ka formuar një të shëndoshë R & D sistemit - KKT Technology Center, përmes më shumë se dy dekadave të investimeve të vazhdueshme dhe zhvillimit. Kjo qendër merr përsipër misionin për bazë dhe front-fund kërkimore të teknologjisë dhe zhvillimit, zhvillimin e produkteve të reja dhe përmirësimin e industrisë. R & D arkitektura e saj përbëhet nga strukturore, elektrike, Software, optike, Teknologjisë dhe Drejtoritë e produktit dhe Testimi & Eksperimentale Center, e cila ka me qindra e R & D inxhinierë profesionale dhe elitave nga industrinë panel sheshtë terminalit ekranit. Çdo R & D departamentit nën Qendrës Teknologjisë është caktuar me detyrat e tyre përkatëse, zbaton zhvillimin bashkëpunues me sistemin e avancuar të bashkëpunimit të menaxhimit të zhvillimit (sistemit PDM), dhe gjurmët trendin e zhvillimit të teknologjisë industriale. Aftësia gradën e tyre R & D niveli dhe cilësia e inspektimit ndër më të mirat në industri.
Kujdesi për rritjen dhe zhvillimin e çdo punonjës, KTC ka bërë arritje të rëndësishme në të dhëna të kapitalit të trajnimit të aftë talenteve, si dhe në themelimin e teknikut të kualifikuar mekanizmit të menaxhimit nxitje, etj .; ajo vazhdimisht rrit ndërtimin e ekipit talent dhe bën përpjekje të mëdha për të tërhequr dhe për të trajnuar personelin më të kualifikuar, personelit të kalibrit të lartë dhe ekspertë teknikë. Nëpërmjet Universitetit KTC, ri programi mentorial punonjës, programi shtylla të reja, trajnerëve të brendshëm, grupeve të interesit, trajnime të jashtme dhe programe të tjera të trajnimit, KTC ndihmon punonjësit për të realizuar planifikimin e karrierës dhe vetë-përmirësimit, inkurajon përkushtimin profesional, avancimin e aftësi, dhe inovacionin dhe kreativitetin. KTC është nderuar "zejtar Trajnimit Model Company në Shenzhen" dhe "ndërmarrje e pazgjidhura në përmbushje përgjegjësisë sociale".
Që KTC hyri në fushën e monitoron PC në fillim të viteve 1990, ajo ka bërë përpjekje të pamëshirshëm në ndjekje të kualitetit të lartë me anë të menaxhimit efikas të ndërmarrjes, zejtari hollë dhe shërbim të personalizuar, duke treguar konkurrencën e madhe në fushën e zgjuar ekran të sheshtë panel. Kompania është nderuar rradhazi si "Top 100 elektronike Enterprises Informacionit në Kinë", "2008 FORBES CHINA 200 up-dhe-ardhurve", "Top 10 Color TV Export Company Kinës", "Top 500 private ndërmarrjeve prodhuese në Kinë", " Top 100 ndërmarrjeve prodhuese në Guangdong "," Top 100 Industriale Ndërmarrjet në Shenzhen "," Top 100 sipërmarrjeve të pavarura Innovation në Shenzhen "," furnizuesit më të mirë ODM e pajisjeve LCD Tregtare ", etj, të cilat i ka sjellë efekt të mirë sociale dhe ndikimin.
Produktet e zgjuar KTC janë shitur në vende dhe rajone në Amerikën e Jugut, Amerikën e Veriut, Evropë, Afrikë, Australi, dhe Azi. Kompania ka krijuar një rrjet të shitjes të qëndrueshme dhe të mbajtur marrëdhënie të mira bashkëpunimi me ndërmarrjet vendore dhe ndërkombëtare të njohur. Gjatë këtyre viteve, KTC ka krijuar një sistem të plotë dhe të shëndoshë të brendshme dhe jashtë shërbimeve pas shitjes.
Si ekran të sheshtë panel hyn në një epokë të re dixhitale, inteligjent dhe rrjetit me bazë, KTC është zgjeruar për TV zgjuar, tregon mjekësore, tregon tregtare dhe fusha të tjera përmes risi të vazhdueshme, përparime thelbësore teknologjisë, dhe segmentimit të shërbimit dhe customization. Ajo është bërë një nga Top 100 Enterprises informacionit elektronik në Kinë. Me një R & D sistemi të pavarur dhe avantazhet teknologjike, kompania ka qenë i akredituar si një ndërmarrje kombëtare hi-tech dhe një komunale R & D qendër në Shenzhen. Ajo është gjithashtu aktive në eksplorimin e modeleve të reja të biznesit dhe krijimin e kërkesave të reja. Në bazë të produkteve dhe shërbimeve të diferencuara dhe të përshtatur, të përpiqet për të hapur perspektiva të reja për rritjen e shitjes dhe për të ndërtuar dhe përmirësuar vazhdimisht sistemin e prodhimit dhe familja produkt inteligjente, kështu për të hedhur një themel për zhvillimin e qëndrueshëm të korporatave.
Duke kërkuar në të ardhmen, KTC do të, me një imazh të ri dhe respektimi i konceptit të shërbimit të "Klientët e parë dhe krijon Affection", vazhdimisht të rritur aftësinë e saj në zhvillimin e të reja, dhe për të krijuar dhe për të përmirësuar sistemin e saj inteligjente prodhimit, kështu që të sigurojë klientët me të lartë Quality produkte smart Display dhe zgjidhjet. Me konceptin e "Teknologjisë Përmirëson jeta jonë", kompania është marshimi drejt një shkallë më të madhe dhe një nivel më të lartë, duke u përpjekur për të bërë një prodhues i klasit botëror i produkteve të zgjuar ekranin e panelit të sheshtë.