Propil parusahaan - Shenzhen KTC Téhnologi Grup
Shenzhen KTC Téhnologi Grup (hereinafter disebut "KTC"), diadegkeun dina taun 1995 sarta kantor pusatna di Shenzhen, specializes di manufaktur tina panel datar produk terminal tampilan. Ieu salah sahiji pabrik pangheubeulna ngeunaan monitor LCD, TV LCD, terminal LCD komérsial sarta terminal LCD médis di Cina.
Ayeuna, anu Grup boga leuwih ti 6.000 karyawan, tur taman industri manufaktur calakan di Shenzhen jeung Huizhou, mibanda luas lanté kotor tina 400,000㎡. The Grup utamana diwangun ku Shenzhen KTC Téhnologi Co., Ltd., Shenzhen KTC komérsial Témbongkeun Téhnologi Co., Ltd., Shenzhen KTC calakan Téhnologi Co., Ltd., Shenzhen KTC Médis Leyuran Co., Ltd., Huizhou KTC Téhnologi Co. , Ltd., Hong Kong KTC Téhnologi Co., Ltd., jsb
Salawasna adhering ka konsép bisnis tina "nerapkeun Manajemén Integritas, sarta fokus kana Quality na Service", KTC geus komitmen pikeun nyadiakeun produk kualitas luhur sarta porsi konsumén jeung standar pangluhurna. Ieu strengthens sistem kualitas jeung perlindungan lingkungan, sarta geus ngadegkeun sistem manajemen-kelas munggaran. KTC geus Certified handapeun SGS ISO9001: 2015 sistem manajemen kualitas, anu SGS ISO14001: 2015 sistem manajemen lingkungan, nu SGS ANSI / ESD S20.20-2014 ngurangan éléktrostatik baku, Code Industri Electronic Laku (EICC), integrasi informatization sarta sistem manajemén industrialisasi, jsb
Produk of KTC Grup geus kaliwat sababaraha certifications domestik jeung luar negeri kayaning CCC, TCO03, CE, CB, FCC, UL, SASO, TUV, ROHS, Energy Star, sarta CECP. Ogé, KTC kacida peunteun nu manajemén internal sarta geus ngadegkeun sora PDM, ERP, CRM, SCM sarta manajemén MES sistem.
Salaku perusahaan nasional hi-tech na hiji R teknis accredited & puseur D di Shenzhen, KTC geus ngawangun hiji sora R & Sistim D - KTC Téhnologi Center, ngaliwatan leuwih dua puluh investasi sarta ngembangkeun kontinyu. Puseur Ieu undertakes misi pikeun inti jeung hareup-tungtung panalungtikan téhnologi sarta ngembangkeun, ngembangkeun produk anyar jeung pamutahiran industri. Na R & D arsitéktur ngawengku Struktural, Eléktro, Pakakas Lunak, optik, Téhnologi jeung Produk Departemén jeung Tés & Experimental Center, nu boga ratusan profésional R & D insinyur sarta elites ti industri terminal tampilan panel datar. Unggal departemen R & D handapeun Center Téhnologi ieu ditugaskeun ku tugas masing-masing, implements ngembangkeun kolaborasi kalayan sistem manajemen ngembangkeun kolaborasi canggih (Sistim PDM), sarta ngalacak trend ngembangkeun teknologi industri. kamampuan rank R & D tingkat sarta kualitas inspeksi maranéhna diantara anu pangalusna di industri.
Miara tumuwuhna sarta ngembangkeun unggal pagawe, KTC geus nyieun prestasi beredar di input ibukota ka tangerang bakat terampil, sarta dina ngadegna teknisi terampil mékanisme manajemén incentive, jsb .; eta terus ngaronjatkeun pangwangunan tim bakat jeung ngajadikeun usaha hébat pikeun narik tur ngalatih tanaga beuki terampil, tanaga tinggi-haliber sarta ahli teknis. Ngaliwatan KTC Universitas, program mentorship pagawe anyar, program backbones anyar, trainers internal, grup interest, latihan éksternal sarta program latihan sejen, KTC mantuan pagawé pikeun ngawujudkeun tata karir na timer dandan, nyorong kumawula profésional, kamajuan skill, jeung inovasi jeung kreativitas. KTC ieu ngahormatan ka "tukang nyieun Pelatihan Modél Company di Shenzhen" jeung "Pinunjul perusahaan di minuhan Social Responsibility".
Kusabab KTC diasupkeun widang monitor PC di awal taun 1990, eta geus nyieun usaha relentless dina pengejaran kualitas luhur ngaliwatan manajemén perusahaan efisien, craftsmanship exquisite sarta layanan pribadi, némbongkeun saing hébat dina widang tampilan panel datar pinter. Company geus successively ngahormatan jadi "Top 100 Electronic Émbaran usaha di Cina", "2008 Forbes Cina 200 nepi-AND-COMERS", "Cina urang Top 10 Warna TV Ékspor Company", "Top 500 wasta Manufaktur usaha di Cina", " top 100 Manufaktur usaha di Guangdong "," top 100 Industrial usaha di Shenzhen "," top 100 Cijantung usaha Inovasi di Shenzhen "," Best ODM suppliers of komérsial Equipment LCD ", jeung sajabana, anu geus dibawa pangaruh sosial alus sarta pangaruh.
produk pinter KTC urang téh dijual ka nagara jeung wewengkon di Amérika Kidul, Amérika Kalér, Eropa, Afrika, Australia, jeung Asia. Company geus ngadegkeun hiji jaringan jualan stabil sarta dijaga hubungan koperasi alus kalawan usaha renowned domestik jeung internasional. Leuwih taun ieu, KTC geus ngajalin sistem lengkep jeung sora jasa domestik jeung luar negeri sanggeus-jualan.
Salaku tampilan panel datar asup hiji era dumasar-jaringan digital, calakan sarta anyar, KTC ieu ngembangna kana TV pinter, mintonkeun médis, mintonkeun komérsial jeung widang séjénna ngaliwatan inovasi kontinyu, breakthroughs téhnologi inti, jeung segmentation layanan na kustomisasi. Eta geus jadi salah sahiji 100 Top Electronic Émbaran usaha di Cina. Kalawan hiji sistem R & D bebas jeung kaunggulan téhnologis, Company nu geus accredited salaku perusahaan nasional hi-tech sarta Sunda kota & puseur D di Shenzhen. Éta ogé aktif dina Ngalanglang model bisnis anyar jeung nyieun tungtutan anyar. Dumasar produk jeung jasa differentiated jeung ngaropéa, éta endeavors mun muka nepi prospek anyar pikeun tumuwuh jualan na mun ngawangun sarta terus ngaronjatkeun sistem manufaktur sarta kulawarga produk nu calakan, sahingga iklas hiji yayasan pikeun ngembangkeun perusahaan ajeg.
Pilari ka lembur, KTC baris, sareng gambar anyar jeung adhering ka konsép jasa tina "Konsumén munggaran tur nyiptakeun sayang", terus ningkatkeun kamampuan taun ngembangkeun inovatif, sareng ngadegkeun tur ningkatkeun sistem manufaktur calakan na, sahingga nyadiakeun konsumén jeung luhur -quality tampilan produk pinter jeung solusi. Jeung konsep "Téhnologi ngaronjatkeun kami Kahirupan", Company nu geus marching arah skala badag sarta tingkat luhur, endeavoring pikeun jadi produsén profésional-kelas dunya produk tampilan panel datar pinter.